Göztepe-Fenerbahçe maçındaki kehaneti tuttu, canlı yayında açıkladı: “Beni rahatsız ediyor!”

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan müsabaka, golsüz beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerde Anderson Talisca, 90+4. dakikada kullandığı penaltıdan yararlanamadı.

Bu skorun ardından Fenerbahçe, ilk puanını aldı. Göztepe ise puanını 4’e yükseltti.

Teknik direktör ve spor yorumcusu Volkan Demirel, NOW Spor’da Fenerbahçe’nin beraberliğini değerlendirdi.

İşte Demirel’in sözleri:

“TALISCA’YA PENALTI ATTIRMAK YANLIŞTI”

“Talisca geldiği günden bu yana fiziksel olarak hazır değil. Penaltı atmaya bile hazır değil. Geçen sezon en azından penaltı ve duran top atıyordu. Bir de ben her zaman şunu savunuyorum; sonradan giren oyuncuya penaltı attırmak yanlış. Cenk Tosun pozisyonda akıl koydu ve penaltıyı aldı ama orada penaltıyı atacak kişi Talisca mıydı, tartışırız.”

“BENİ RAHATSIZ EDİYOR”

“Göztepe 10 kişi kaldığı an Mourinho’nun defanstan oyuncu çıkarıp hemen ön tarafa takviyelerle oyunu ele alabilirdi, ben ona üzülüyorum. Yoksa Göztepe deplasmanı kolay bir deplasman değil. İyi bir takımla iyi bir seyirci önünde oynuyorsunuz. Ben 0-0’a kabulüm ama 60’ta oyuncu atıldıktan sonra bir şeyler göstermeliydi. Sen 70-72’ye kadar oyuncu değiştirmiyorsun. Rakip eksik kalmasına rağmen 10 dakika senden daha çok topa sahip oluyorsa bu beni rahatsız ediyor.”

“TOPA GELİŞİNDEN BELLİ”

“Sen 90+’da penaltı kazanıyorsun sen sahada hazır olan, vücut ısısı yükselmiş adama attır. Talisca’nın topa gelişinden belli. Ne dedim atmadan önce? Kaçırabilir dedim. Oyuna yeni girmiş, sakatlıktan yeni çıkmış. Belki o topa vururken adalesindeki problemi düşünüyordur.”

Related Posts

Trump’tan arabuluculuğunu eleştirilere sert tepki: Onlar, sağduyusu, zekası, anlayışı olmayan ‘aptal’ insanlar!

Trump’tan arabuluculuğunu eleştirilere sert tepki: Onlar, sağduyusu, zekası, anlayışı olmayan ‘aptal’ insanlar!

TKP’den memurların iş bırakma eylemine destek

8’inci dönem toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetin verdiği zam teklifini protesto etmek üzere Memur-Sen, Kamu-Sen, Birleşik Kamu-İş ve KESK bugün iş bırakma kararı aldı. İşçilerin kararına TKP’den destek geldi.

Kaymakam Uçar, Köylülerle Gönül Sohbeti Yaptı

Bilecik’te Kaymakam Uçar, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek diyalog kurdu ve talepleri dinledi.

Yıllarca evinde sakladı! Karısı ölünce ‘hazine’yi ihbar etti, 8 kişi taşıyamadı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde yaşayan bir vatandaş, evinde bulunan yaklaşık 3 metre çapında ve 1 metre yüksekliğindeki dev pitosu koruyamayacağını belirterek Diyarbakır Müzesi’ne teslim etti. Müze ekipleri, özel ahşap sandık yaparak pitosu zarar vermeden taşıdı.

Yangınlar Kontrol Altında

Bakan Yumaklı, 7 ildeki yangınların kontrol altına alındığını açıkladı.

Hatay’daki orman yangını kontrol altında

Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.