Ömer Çelik’ten Bolu Yangını Açıklaması: ‘Şeffaf Araştırma Olacak’

Ömer Çelik: Otel Yangını Soruşturulacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bolu Kartalkaya’daki otel yangınında yaşamını yitiren 78 kişiyle ilgili kapsamlı bir soruşturma yapılacağını belirtti. Çelik, “Sebepleri ve faillerinin bulunması için en güçlü araştırma yapılacak, sonucunu kamuoyuyla paylaşacağız. Biz kaybettiğimiz canların yanındayız. Bu felaketin ortaya çıkması için her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.

Çelik, Adana’da gerçekleşen İl Kadın Kolları 7’nci Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, kadın haklarına ve birliğe vurgu yaptı. Son dönemde yaşanan acı olaylara da değinen Çelik, “Üzücü olaylar yaşadık, Bolu’daki felakette kardeşlerimizi kaybettik, Konya’da bir binanın çökmesi de hepimizi derinden üzdü. Bu olayların nedenleri ve sorumluları araştırılacak, sonuçlar şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılacak. Kayıplarımızın acısını paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.

‘Kadınlar En Ön Sırada’

Çelik konuşmasında 15 Temmuz’daki darbe girişimine de değindi ve bu süreçte kadınların en ön safta yer aldığını belirtti. “15 Temmuz sürecinde kadınlarımız tankların üzerine yürümüştü. Demokrasimizi korumak için kadınlarımız en büyük mücadeleyi verdiler” diyen Çelik, kadınların cesaretine vurgu yaptı.

Program sırasında tribünde açılan pankartı gören Çelik, kadınları sahneye davet etti ve buradan gelen mesajı çok önemsediğini söyledi. Adana’nın aşkını ve tutkusunu vurgulayan Çelik, siyasette azim ve kararlılık konusunda örnekler verdi ve kadınların bu süreçte büyük rol oynadığını belirtti.

Çelik’e İl Kadın Kolları teşkilatı tarafından tarihi Taş Köprü’nün resmedildiği bir tablo hediye edildi. Programın sonunda grup fotoğrafı çekildi ve etkinlik sona erdi.

Haber: Anıl ATAR/ADANA

Related Posts

Son Dakika… Bingöl’de korkutan deprem!

Son Dakika Haberi… Bingöl’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yalavo’da kaçak sigara operasyonu

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde, Ro-Ro Gümrük Limanı’ndan bir TIR’da yapılan aramada bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi. TIR şoförü Z.B., gözaltına alındı.

Bakan Bayraktar: Akkuyu NGS tamamlandığında Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Gabar Dağı’ndaki petrol üretimine ilişkin, “Oradan her yıl 2 milyar dolar kasamıza para geliyor. İnşallah üretim arttıkça daha da fazla olacak” dediği açıklamasında ayrıca Akkuyu’nun tamamlandığında Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu da karşılayacak karşılayacağını söyledi.

‘Etkin pişmanlık’tan yararlanan Seyfi Beyaz’ın üç farklı ifadesi: İmamoğlu’nu suçladı, serbest kaldı

‘Etkin pişmanlık’tan yararlanan Seyfi Beyaz’ın üç farklı ifadesi: İmamoğlu’nu suçladı, serbest kaldı

Yunanistan savunma harcamalarını artırıyor; Atina’nın odağında Türkiye var

AB üye ülkelerinin çoğu Rusya tehdidine karşı silahlanmaya giderken Yunanistan’ın odağında Türkiye var. Atina uzun vadeli savunma stratejisi için çoktan adım attı

Kulis: AKP, Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için yol haritasını belirledi

Kulis: AKP, Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için yol haritasını belirledi