Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

Almanya’nın Nürnberg Kentinde Geçen 2025 Spielwarenmesse Fuarı

Spielwarenmesse, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Fuarda, oyuncak sektöründeki en güncel trendler, pazar bilgileri ve yenilikler katılımcılara sunulacak, ilham verici bir deneyim yaşatacak.

Not: 16 Yaşından Küçükler Giremez

Fuar, 165 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek ve 68 ülkeden 2 bin 354 firma ile 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ise 64 firma ile fuarda yer alacak.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuar, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ayrıca, fuar öncesinde basın mensuplarına yeni oyuncaklar tanıtılacak. Biletler sadece online olarak satın alınabileceği için fuara katılmak isteyenlerin biletlerini önceden edinmeleri gerekmektedir ve 16 yaşından küçükler fuar alanına giriş yapamayacaktır.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Erdoğan ‘kutuplaştırmadan’ şikayet etti, muhalefeti hedef aldı: ‘Gözlerine bant çekmişler’

“2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni”nde konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi ile Türkiye’nin farklı bir lige yükseldiğini iddia etti.

Plastik kelepçeli infaz! Kan donduran vahşetin detayları ortaya çıktı

Sivas’ta evlerinde elleri plastik kelepçeyle bağlanıp, boğazları kesilerek öldürülen Umutcan ve Melisa Şimşek kardeşlerin babaları Uğur Şimşek’ten 2020 yılından beri haber alınamadığı ortaya çıktı.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif: Karşılık veriyoruz vereceğiz

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ülkesinin, Hindistan’ın saldırılarına karşılık verme hakkına sahip olduğunu ve “bu karşılığın verilmekte olduğunu” açıkladı. Şerif, “Hindistan’ın amaçlarına ulaşmasına izin verilmeyeceğini” bildirdi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara Fransa’ya gidiyor

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara’nın Avrupa’ya yapacağı ilk resmi ziyaret kapsamında yarın Paris’e gideceği bildirildi.

Avukatlarından Rümeysa Öztürk’ün sağlık durumuna ilişkin açıklama: ‘Astım krizi atakları ağırlaşıyor’

ABD’de, Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Tufts Üniversitesi doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk’ün avukatları, müvekkillerinin Vermont eyaletine naklinin geciktirilmemesini talep etti. Öztürk’ün avukatları yazılı açıklama yaparak, Rümeysa Öztürk’ün Vermont’a naklinin geciktirilmemesi için temyiz mahkemesine başvurulacağını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir