Son dakika… 9 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya’dan Son Haftanın Değerlendirmesi

Bakan Yerlikaya, son bir hafta içerisinde jandarma tarafından gerçekleştirilen “Hücre” operasyonlarında önemli sonuçlar elde edildiğini açıkladı. İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir, Kahramanmaraş, Kırşehir, Aksaray, Hatay ve Tunceli’de toplamda 9 ayrı organize suç örgütü çökertildi.

Operasyonlarda 76 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız 10 tabanca, 5 av tüfeği, çek ve tapu senetleri, uyuşturucu madde, bilgisayarlar, cep telefonları ve banka kartları ele geçirildi.

Yerlikaya, şüpheliler hakkında çeşitli suçlamalarla soruşturma başlatıldığını belirterek, adliyeye sevk edilenlerden 50’sinin tutuklandığını, 25’inin adli kontrol hükümleriyle serbest bırakıldığını ve 1 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiğini açıkladı.

Bakan, “Ülkemizi suç örgütlerinden temizlemek için kararlıyız. Operasyonlarımız aralıksız bir şekilde devam edecek.” dedi.

Related Posts

Bakan Göktaş’tan Bahreyn Büyükelçisi ile Görüşme

Bakan Göktaş, Bahreyn Büyükelçisi ile sosyal hizmetler üzerine işbirliği görüşmesi yaptı.

Lamine Yamal’ın partisi tartışma yarattı, babasından umursamaz yanıt geldi

Lamine Yamal’ın 18. yaş günü partisi, cüce bireylerin kullanıldığı ve kadınların para karşılığı davet edildiği iddialarıyla tepki çekti. Barcelona yönetimi gelişmeden rahatsız olurken, Yamal’ın babası “Parti çok güzeldi” dedi, detay soran muhabire ise “Git kendin bul” yanıtını vererek tepki gösterdi.

Coca-Cola ürünleri raflardan kaldırılıyor: Sebebi zam veya tüketici değil

Dev içecek markası Coca-Cola, Almanya’da büyük perakendecilerle yaşadığı ticari kriz nedeniyle bazı ürünlerini raflardan çekmek zorunda kaldı. Ancak bu kararın arkasında ne zam talebi ne de düşen satışlar var…

İsrail ordusu Gazze’de Türk mezarlığına saldırdı… Mezarda da rahat yok

Gazze Şeridi’nde ne diriye ne de ölüye huzur var. İsrail ordusu, müzakerelerin gölgesinde soykırıma devam ederken bu kez Han Yunus kentinde Türkiye’nin desteğiyle inşa edilen mezarlığı hedef aldı. Buldozerlerle düzenlenen saldırıda ölüler mezarlarından çıkarıldı.

Müsavat Dervişoğlu, Lozan Anıtı önünden seslendi: ‘AKP-MHP-DEM üçlüsünün yanına…’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Edirne’de bulunan Lozan Anıtı önünde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Dervişoğlu, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Murat Ongun’dan şoförüne: İstedikleri ifadeyi ver, hakkımı helal ediyorum

İBB soruşturmalarında tutuklanan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun dün tutuklanan şoförüne seslendi.