Manisa’da Tarım İşçisi Kadınlar 8 Mart’ı Üzüm Bağında Kutladı
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan tarım işçisi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama şekilleriyle dikkat çekti. Kadınlar, geleneksel yöntemlerle üzüm bağlarında çalışarak bu özel günlerini geçirdi.
Sarıgöl’deki tarım işçisi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü üzüm bağlarında çalışarak karşıladı. Sabahın erken saatlerinde bağlara giden kadınlar, çubukları tellere bağlayarak günlük kazançlarını elde ettiler. Aile bütçelerine katkı sağlamak adına yılın büyük bir kısmını zorlu şartlarda çalışarak geçiren tarım işçisi kadınlar, 8 Mart’a özel hatıra fotoğrafları çekmeyi de ihmal etmedi.
8 Mart’ın kendileri için önemli bir gün olduğunu belirten tarım işçisi kadınlar, “Her ne kadar Dünya Kadınlar Günü olsa da biz bugünü üzüm bağında çalışarak kutluyoruz. Geçimimizi sağlamak için her gün olduğu gibi bugün de tarlalardayız” şeklinde duygularını ifade ettiler. – MANİSA
More Stories
Trump, Musk’ın 130 milyar dolarlık kaybına karşılık eline cebine attı: ‘Yepyeni bir Tesla’ satın alacak
Ticaret Bakanı enflasyon verilerini değerlendirdi
Balıkesir’de Tarımda Sürdürülebilir Kalkınma Toplantısı