Birlikte yaşadığı yaşlı adamı parçalayıp parçalarını 27 farklı noktaya attı

Manchester’da Dehşet Verici Bir Cinayet Davası

Manchester’da şok eden bir cinayet davası devam ediyor. Marcin Majerkiewicz, birlikte yaşadığı Stuart Everett’i öldürmekle suçlanıyor ve cesedini 27 parçaya ayırmakla suçlanıyor.

Manchester Kraliyet Mahkemesi’ndeki duruşmada savcı Jason Pitter, Everett’in parçalanmış vücudunun İngiltere’nin farklı bölgelerine atıldığını açıkladı. Kurbanın alt gövdesi ve bacakları geçen yıl 4 Nisan’da Salford’daki bir doğal alanında bulundu.

Olay, geçen yıl Mart ayı sonunda, iki erkek arasında yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddiaya göre Majerkiewicz, ev arkadaşı Everett’i öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırarak altı farklı noktaya dağıttı.

Daha da şaşırtıcı olan, sanığın kurbanın cep telefonunu ve kimliğini kullanmaya devam etmesiydi. Savcı, Everett’in ölümünden sonra bile, onun telefonundan aile üyelerine mesajlar gönderildiğini belirtti. Kurbanın yeğeni, doğum gününde tebrik mesajı aldı, ancak kullanılan ifadeler amcasının konuşma tarzıyla uyumsuzdu.

“Mesajlar, Stuart’ın hala hayatta olduğu izlenimini yaratmak için hesaplanmıştı,” dedi savcı.

Polis, Majerkiewicz’i 25 Nisan’da yakaladığında, yanında Everett’in cep telefonu ve banka kartları bulundu. Sanık, kurbanın Derby’de olduğunu ve felç geçirdiğini iddia eden sahte mesajlar gösterdi.

Soruşturmacılar, cinayetten günler sonra bir kamera görüntüsünde, ağır bir çanta taşıyan bir adamın daha sonra vücut parçalarının bulunduğu bölgeye gittiğini tespit ettiler. Savcılık, bu kişinin Majerkiewicz olduğunu ve çantada vücut parçaları taşıdığını iddia ediyor.

Sanık, cinayet suçlamasını reddediyor. Dava devam ediyor.

Related Posts

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.

Hazırlıklar başladı iddiası: İBB iddianamesi ne zaman tamamlanacak?

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklandığı soruşturmada henüz iddianame tamamlanmazken; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddianame yazımına başladığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Temmuz 2025’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi için Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.

Son Dakika… Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ açıklaması: ‘Bir ben kaldım, beni de atsın hapse’

Son dakika haberi… CHP lideri Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” ifadelerini kullandı.