Kahramanmaraş Polisinin Çalışmaları Sonucunda 49 Şüpheli Tutuklandı
Kahramanmaraş polisinin yürüttüğü operasyonlar neticesinde çeşitli suçlardan aranan 49 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda son bir haçta içerisinde aranan 76 şüpheliden 2’si uyuşturucu madde ticareti yaparken, 14’ü hırsızlık olaylarına karışan şahıslar da dahil olmak üzere toplamda 49 kişi tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler, çeşitli suçlardan sevk edildikleri adli makamlarca haklarında karar alındı.
Operasyonlar sırasında ele geçirilen malzemeler arasında 16,45 gram esrar, 26,98 gram metamfetamin, 197,21 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 9,45 gram afyon sakızı, 429 sentetik ecstasy, 2.740 paket kaçak sigara, içi doldurulmuş makaron ve 6 ruhsatsız tabanca ile 5 ruhsatsız av tüfeği bulunmaktadır.
Ayrıca, trafik ekipleri de şehirde huzuru bozan unsurlara karşı denetimlerine devam etmektedir. Yapılan denetimlerde 211 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 83 araca abartılı egzoz kullanmaktan ve 590 kişiye de sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı. – KAHRAMANMARAŞ
More Stories
Bolu’da Turizm Tesislerine Denetim: 8 Ruhsat İptal, 34 Faaliyet Durduruldu
DEM Parti-AK Parti görüşmesi sonrası ilk açıklama
Vatikan, Papa Franciscus’un hastanede çekilen fotoğrafını paylaştı