Temel Karamollaoğlu’ndan kritik ittifak açıklaması. Şartlar değişti diyerek duyurdu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İzmir”in Bayraklı ilçesindeki Sahil Havuz Düğün Salonu”nda partisince düzenlenen etkinlikte muhtarlarla bir araya geldi.

Karamollaoğlu, siyasi partiler arasında ittifakın seçim öncesi kurulmasının, seçim sonrası zaman kaybetmemek adına da önem taşıdığını söyledi.

Sivas”ta belediye başkanlığı yaptığı dönemde muhtarlarla iyi ilişkiler kurduğunu anlatan Saadet Lideri Karamollaoğlu, muhtarların demokrasi ve kent yaşamı için önemine dikkati çekti.

KRİTİK İTTİFAK AÇIKLAMASI

Temel Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Milletimiz tercihini bugünkü iktidardan yana ortaya koydu. Şimdi o problemin ne kadar önemli olduğunu, bizi ne kadar etkilediğini gördük. Herkes yaşayarak gördü. Artık kanaatlerin değiştiğini zannediyorum. Bundan dolayı da iktidar partisinden ayrılan 2 grupla birlikte 6”lı bir masa oluşturuldu. Seçime giderken aslında ben seçimlerden önce bir koalisyon görüşmesinin olamayacağını her zaman söylüyordum ama işler, şartlar değişti. Şimdiden bir yönetim ittifakı oluşturulmazsa yarın seçimlerden sonra bunu oluşturmak zaman alır veya mümkün olmaz. O halde biz bir araya gelelim, ülke meselelerini görüşelim, seçime belli konularda ittifak etmiş olarak gidelim, süratle bu sistemi değiştirelim.”

6”LI MASANIN YAPTIĞI BUNDAN İBARET

Her siyasi partinin kendi politikaları olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, “Eğer biz seçim öncesi de olsa bir koalisyon oluşturuyorsak asgari müştereklerde birleşmek mecburiyetindeyiz. Şu anda 6”lı masa dediğimiz masanın yaptığı bundan ibaret.” dedi. Karamollaoğlu, konuşmasının ardından muhtarların sorularını cevapladı.

Related Posts

Trump üzerinde mini heykeli olan parfümünü piyasaya sürdü

ABD Başkanı Donald Trump, kapağında kendi mini heykeli yer alan bir parfüm markası çıkardığını bildirdi.

ABD, Suriye’ye yönelik yaptırımları sonlandırdı

ABD Başkanı Donald Trump, Pazartesi günü, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere, Suriye’ye yönelik yaptırımları sonlandıran bir başkanlık kararnamesi imzaladı

Orta Doğu’da olayların ortasında yine İsrail askerleri var: Savunmaları ‘Yok artık’ dedirtti

İsrail askerlerinin Yahudi yerleşimci bir çocuğu “Filistinli sanarak” yaralamasının ardından çıkan olaylarda Filistin topraklarını işgal eden İsrailliler, bölgedeki ordu karakolunu basmaya çalıştı Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin, İşgal …

Şehit albaya son veda

Libya’da geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Hava Piyade Albay İsmail Haldun Maden (53), İzmir’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Sabiha Gökçen’de alarm! Uçak piste inemedi

Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmak üzere alçalan uçağın pilotu pistte tavşan gördü. Durumun hava trafik kontrolörlerine bildirmesinin ardından pistte yapılan incelemeler nedeniyle Pegasus Havayolları’nın Ercan-İstanbul seferini yapan uçağı pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarptı: 8 kişi yaralandı

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.