Komşuların kavgası katliama dönüştü: 5 ölü, 5 yaralı!

Beşköprü Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 5 Kişi Hayatını Kaybetti!

Beşköprü Mahallesi 3167. Sokak’ta yaşanan olayda komşu iki aile arasındaki tartışma silahlı bir kavgaya dönüştü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Yaşar Özyurt, Onur Özyurt ve Volkan Yıldız‘ın hayatını kaybettiğini tespit etti. 5 kişi hayatını kaybetti!

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri hastane morguna gönderildi. Yaralanan 7 kişi ise çeşitli hastanelere sevk edildi. Tedavi gören Fahri Yıldız ve Özgür Özyurt tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

Gözaltılar Var!

Olay sonrası kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. 4 tabanca ele geçirildi. Hastanede tedavi altında olan 5 kişi polis ekiplerince gözetim altına alındı.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Serkan Kızılay, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Related Posts

Baro Başkanı’ndan Terörsüz Türkiye Vurgusu

Şanlıurfa Baro Başkanı Öncel, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini desteklediklerini açıkladı.

Hakkari’de kayıp Rojda Asmin’den iyi haber: İlçe merkezinde bulundu

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’da evden çıkıp, geri dönmeyen Rojda Asmin Ediş’i (14) bir evde bulundu.

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 7 gözaltı

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı yaparak şase numaralarını kazıdıktan sonra tekrar satış yapan şüpheliler gözaltına alındı.

Emine Erdoğan’dan Çevre Şenliği Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ümraniye’de katıldığı Çevre Şenliği’ne ilişkin paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş’ta Kesintisiz Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru Açıldı

Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan 9 kilometrelik kesintisiz bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Proje, çeşitli sosyal donatılarla zenginleştirilmiş durumda ve sağlıklı yaşamı teşvik ediyor.

İzmir’deki Yangınların Erozyon Riski

İzmir’deki yangınlar 25 bin hektar alanı etkiledi, erozyon ve sel riski artıyor.