Metroda ayağa basma kavgası: 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü

New York’ta Metroda Talihsiz Bir Cinayet

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde, dün sabah saatlerinde metroda meydana gelen bir kavgada bir kişinin bıçaklanarak hayatını kaybettiği açıklandı. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, cuma sabahı meydana gelen olayda, bir kişi diğer bir kişinin ayakkabısına basması sonucu bıçaklanarak öldürüldü. Bu olay, New York metrosunda bu yıl yaşanan ilk cinayet olarak kayıtlara geçti.

Olay, yerel saatle sabah 08:30 civarında Aşağı Manhattan bölgesinde gerçekleşti. Bıçaklanan 38 yaşındaki erkek, birden fazla bıçak darbesi alarak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, olayda hayatını kaybeden kişinin John Sheldon olduğunu tespit etti ve olayla ilgili olarak diğer şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

New York Polis Departmanı yetkilisi Jessica Tisch, bu ayın başında yaptığı bir açıklamada, bu yılın ilk üç ayında metroda herhangi bir cinayet vakasının yaşanmamış olmasının son yedi yılın bir ilk olduğunu belirtmişti. Tisch ayrıca, son 27 yılda yılın ilk çeyreğinde en düşük suç oranlarına ulaşıldığını vurgulamıştı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Temmuz 2025’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi için Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.

Son Dakika… Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ açıklaması: ‘Bir ben kaldım, beni de atsın hapse’

Son dakika haberi… CHP lideri Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” ifadelerini kullandı.

Elazığ’da hayvan borsası şap hastalığı nedeniyle kapatıldı

Elazığ Valiliği, Kurban Bayramı sonrası artan şap hastalığı nedeniyle Hayvan Borsası’nın 1 Temmuz itibarıyla geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

Aslanoğlu’ndan mesaj: CHP İzmir’de bölünmeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen operasyon kapsamında gözaltında bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu eşi Duygu Aslanoğlu ile mesaj yolladı. Eşinin durumunun iyi olduğunu aktaran Duygu Aslanoğlu, “’İzmir’de CHP bölünmeyecek, bunu ben sağlayacağım’ diyor” dedi.