Özgür Özel’in makam aracı kapalı otoparka alınmadı mı?

Emniyetten Yapılan Açıklamaya Göre Otopark İddiaları Asılsız Çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde medyada yer alan otopark iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programı çıkışında yaşanan saldırıyla ilgili olarak, bazı basın kuruluşlarında yer alan ‘makam aracı kapalı otoparka alınmadı’ şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Tersine, otopark girişinde yaşanan yoğunluk sebebiyle araçlar daha geride durdurulmuş ve bu nedenle Sayın Özel yürüyerek program alanına geçmiştir.”

Olayın Detayları

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreni sırasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen anma etkinliğine katılan Özgür Özel, program sonrasında bir saldırıya maruz kalmıştı. Olayın ardından, güvenlik tedbirleri ve protokol uygulamaları da gündeme gelmişti.

Sosyal Medyada Büyük Tepki Yaratmıştı

Saldırının ardından, Özel’in aracının otoparka alınmamasının güvenlik zaafı yarattığı iddia edilmiş ve bu durum sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. Emniyetin açıklamasıyla birlikte, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı resmi kaynaklarca doğrulanmış oldu.

Related Posts

Talas’ta İzinsiz Kazı Yapan 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kayseri’nin Talas ilçesinde izinsiz kazı yapan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu

İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı  2025 yılı Haziran ayı trafik verilerine göre günlük ortalama bin 560 uçuş ile Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu.

CHP Kurultay davasında yeni gelişme! Mahkeme, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu

Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP kurultayı davasında kendisini görevli kabul eden istinaf kararına karşı Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu.

Memiş Dayı’nın 60 Yıl Süren Bekleyişi

Ağrı’da 78 yaşındaki Orhan Turan, sevdiği kadını 60 yıldır bekliyor. Vali Koç’tan anlamlı ziyaret.

1 maçta bile oynamadı, Fenerbahçe’nin Fayed’den istediği bonservis belli oldu

Fenerbahçe’ye transfer olduğu günden bu yana kiralık olarak takımdan ayrılan Mısırlı stoper Omar Fayed’e Al-Ahli talip oldu. Fenerbahçe, genç oyuncudan 6 milyon euro bonservis beklerken, Suudi ekibinin bu rakamı ödemeye sıcak baktığı vurgulandı.

Fethiye ve Marmaris’te Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’da düzenlenen operasyonda 5 uyuşturucu şüphelisi tutuklandı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.