Üsküdar’ın Altunizade Mahallesi’nde, yol verme meselesi yüzünden yaşanan bir gerginlik, yumruklu bir saldırıya dönüştü. Olay, sürücü Mehmet K.’nin oğlunu okula bıraktıktan sonra cadde üzerinde ilerlemesiyle başladı. Caddenin sonunda bulunan otopark alanında, dönüş yapılmayan bir noktadan dönmeye çalışan 34 ETY 53 plakalı aracın sürücüsü ile aralarında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesiyle birlikte, diğer sürücü Mehmet K.’nin aracının önünü kesti. O sırada araçtan inen sürücü, Mehmet K.’ye ağır hakaretlerde bulundu ve aracın şoför camına iki kez, kaputuna ise sert bir şekilde yumruk attı. Saldırgan, “Karakola gel” diye bağırarak tehditte bulundu. Tüm bu anlar, Mehmet K. tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Daha sonra, saldırgan sürücü olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olayın ardından Mehmet K., polis merkezine giderek kendisine hakaret eden ve aracının önünü kesen sürücü hakkında şikayette bulundu. Öğrenilen bilgilere göre, Mehmet K.’nin aracında herhangi bir hasar meydana gelmedi. Olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı.