Ankara’da ölen 3 işçi için tören düzenlendi

Mamak Belediyesi Kamyon Kazası Sonrası Tören Düzenledi

Yukarı İmrahor Mahallesi’nde dün meydana gelen kazada, Yaver Erdağı’nın kullandığı 06 DBB 8130 plakalı zift yüklü kamyon, Mamak Belediyesi’ne ait Ese Güner’in yönetimindeki 06 DE 3670 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sonucunda kamyon ve kamyonet sürüklenerek devrildi. Kamyonun kasasındaki zift, kamyonetin üstüne döküldü. Kazada Mamak Belediyesi personeli Emre Soylu ve Mustafa Ali Köksal yaşamlarını kaybederken, şoför Ese Güner ise hastanede hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Yaver Erdağı ise gözaltına alındı.

Mamak Belediyesi Ölen İşçiler İçin Tören Düzenledi

Kazada hayatını kaybeden işçiler için bugün Mamak Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene, işçilerin aileleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende duygusal anlar yaşanırken, işçiler için saygı duruşunda bulunuldu ve dua edildi.

Cenazeler Defnedilmek Üzere Gönderildi

Törenin ardından Mustafa Ali Köksal ve Ese Güner’in cenazesi Ortaköy Mezarlığı’na, Emre Soylu’nun cenazesi ise babası Metin Soylu’nun yanına defnedilmek üzere yola çıktı. Emre Soylu’nun babası da 3 sene önce bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Related Posts

Atatürk gençliği emanete sahip çıktı

19 Mayıs 1919’da çıktığı Samsun’dan bağımsızlık ateşini yakan, “Bütün umudum gençliktedir” diyerek cumhuriyeti gençliğe emanet eden Ata’ya özlem bitmiyor.

Rusya-Ukrayna Savaşı’nda kritik gelişme! Doğal gaz platformlarına saldırı

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Karadeniz’de doğal gaz üretim platformlarındaki Rus ordusuna ait radar sistemi ve depolarına saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Temelli’nin Özdağ ile ilgili ‘Irkçılıktansa içeride kalmalı’ sözlerine tepki yağdı

DEM Partili Temelli’nin, canlı yayında tutuklu bulunan Zafer Partisi lideri Özdağ ile ilgili sözleri tepki çekti.

Murat Yetkin: Montrö’den sonra, Lozan… Hayırdır inşallah

Murat Yetkin: Montrö’den sonra, Lozan… Hayırdır inşallah

PKK’lılara yurt dışı kapıları kapalı

PKK üst düzey yöneticilerinin yurt dışına yerleşeceği iddia ediliyordu. Fakat uluslararası pek çok suçu bulunan isimler, yurt dışına çıkarsa tutuklanacak.

Eğlence mekanına silahlı saldırı! 8 ölü. Güney Afrika’da facia

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Durban şehrinde bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Polisten yapılan açıklamada, Umlazi ilçesindeki bir eğlence mekanına kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce …