Ankara’da önemli görüşme: DEM heyeti Bakan Tunç’la görüşüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile DEM Parti heyeti arasında planlanan ancak Sırrı Süreyya Önder’in rahatsızlığı nedeniyle ertelenen görüşme bugün gerçekleşiyor.

İmralı süreci hakkında yapılan görüşme Adalet Bakanlığı’nda gerçekleşiyor.

Görüşmeye Bakan Tunç’un yanı sıra DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli de katılıyor.

DEM Parti, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

DEM Parti İmralı Heyeti geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

Erdoğan ile yapılan görüşmenin ardından heyet, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile buluşacaktı.

Ancak bu buluşma, Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı sebebiyle ertelendi.

“HASTA TUTUKLULARIN TALEPLERİ VAR”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dün akşam gerçekleşen 23 Nisan Resepsiyonu’na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, basın mensuplarının DEM Parti ile görüşme hakkındaki sorusunu yanıtladı.

Bakan Tunç, “Hasta tutuklular ve hükümlülerin talepleri olduğunu belirtiyorlar. Tüm bu konuları dinleyip değerlendireceğiz. Bizim amacımız terörsüz bir Türkiye. Terör sorunundan kurtulmak için çaba sarf ediyoruz. Bunu isteyen tüm Türkiye” şeklinde konuştu.

Related Posts

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Özgür Özel’den ‘baklava kutusunda rüşvet’ açıklaması: Suça bulaşan cezalandırılsın

CHP yönetimindeki Manavgat Belediyesindeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan soruşturmada, Belediye Başkanı CHP’li Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in, baklava kutusu içerisinde 110 bin avro rüşveti C.C.’den aldığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tutumumuz nettir, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi oluruz” dedi.

Özgür Özel’den çarpıcı ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ itirafı: Kırgınlığım yok ama partililerin var!

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davayı değerlendiren CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı herhangi bir kırgınlığı olmadığını ancak partililerde bir kırgınlık olduğunu söyledi. Özel, davanın 8 Eylül’e ertelenmesine ilişkin olarak, “8 Eylül, 30 Haziran gibi olmayacak” dedi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.

Hazırlıklar başladı iddiası: İBB iddianamesi ne zaman tamamlanacak?

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklandığı soruşturmada henüz iddianame tamamlanmazken; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddianame yazımına başladığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Temmuz 2025’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi için Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor.