BAE ve İran dışişleri bakanları, ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmeleri görüştü

Birleşik Arap Emirlikleri ile İran Arasındaki İlişkiler Görüşüldü

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile iki ülke arasındaki ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

BAE resmi ajansı WAM’ın aktardığı habere göre, İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Dubai’ye gerçekleştirdiği ziyarette BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile bir araya geldi.

İki bakanın, birbirlerine karşılıklı çıkarları gözeterek ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldığı görüşmede, bölgedeki genel durum ve son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Erakçi’nin ziyaretine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı. (AA)

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Temmuz 2025’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi için Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.

Son Dakika… Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ açıklaması: ‘Bir ben kaldım, beni de atsın hapse’

Son dakika haberi… CHP lideri Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” ifadelerini kullandı.

Elazığ’da hayvan borsası şap hastalığı nedeniyle kapatıldı

Elazığ Valiliği, Kurban Bayramı sonrası artan şap hastalığı nedeniyle Hayvan Borsası’nın 1 Temmuz itibarıyla geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

Aslanoğlu’ndan mesaj: CHP İzmir’de bölünmeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen operasyon kapsamında gözaltında bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu eşi Duygu Aslanoğlu ile mesaj yolladı. Eşinin durumunun iyi olduğunu aktaran Duygu Aslanoğlu, “’İzmir’de CHP bölünmeyecek, bunu ben sağlayacağım’ diyor” dedi.