Baro Başkanı’ndan Terörsüz Türkiye Vurgusu

Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel, Terörsüz Türkiye Sürecini Destekliyor

Şanlıurfa Baro Başkanı Avukat Abdullah Öncel, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öncel, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Terörsüz Türkiye sürecini desteklediklerini vurguladı.

Barışın herkesin ortak kararı olduğunu belirten Öncel, şu ifadeleri kullandı:

“Görüştüğümüz ve konuştuğumuz herkes, barışın ve bu sürecin olumlu bir şekilde sonuçlanması için çok dikkatli cümleler kullanıyor. Her iki taraf da karşı tarafı incitmekten kaçınıyor ve bu süreci son derece hassas bir şekilde yürütüyor. Eğer bizler inanırsak ve halkımız da inanırsa, bu sürecin başarılı bir şekilde tamamlanacağına inanıyorum.”

Related Posts

Hakkari’de kayıp Rojda Asmin’den iyi haber: İlçe merkezinde bulundu

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’da evden çıkıp, geri dönmeyen Rojda Asmin Ediş’i (14) bir evde bulundu.

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 7 gözaltı

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı yaparak şase numaralarını kazıdıktan sonra tekrar satış yapan şüpheliler gözaltına alındı.

Emine Erdoğan’dan Çevre Şenliği Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ümraniye’de katıldığı Çevre Şenliği’ne ilişkin paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş’ta Kesintisiz Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru Açıldı

Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan 9 kilometrelik kesintisiz bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Proje, çeşitli sosyal donatılarla zenginleştirilmiş durumda ve sağlıklı yaşamı teşvik ediyor.

İzmir’deki Yangınların Erozyon Riski

İzmir’deki yangınlar 25 bin hektar alanı etkiledi, erozyon ve sel riski artıyor.

Evli CEO ile müdür, Coldplay konserinde görüntülenmişti; şirket soruşturma başlattı: Davranış standardı belirlemeleri beklenirdi

Evli CEO ile müdür, Coldplay konserinde görüntülenmişti; şirket soruşturma başlattı: Davranış standardı belirlemeleri beklenirdi