Eylem yapan öğrencilere ‘Keşke dememek için dikkatli olun’ demişti… Özgür Çelik’ten İstanbul Valisi Davut Gül’e yanıt!

İstanbul Valisi Davut Gül, Öğrencilere Uyarıda Bulundu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın proje okul atamaları ile ilgili yaşanan tartışmalar devam ederken, İstanbul Valisi Davut Gül öğrencilere uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Öğrencilere “Keşke dememek için dikkatli olun” diyen Vali Gül, gençler arasındaki gerginliğe dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Vali Gül’ün açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik, gençlere yönelik sert ifadelerle eleştirilerde bulunan Vali Gül’ü eleştirdi.

Çelik, “Gençlerimizin güvenliği ve geleceği önemli. Bu nedenle yetkililerin sorumluluklarının farkında olmaları gerekiyor. Gençlerimizin haklarına saygı duyulmalı ve onların geleceği parlak olmalı. Biz siyasi parti olarak gençlerimizi destekliyor ve onları şiddete karşı koruyoruz” dedi.

Öğrencilerin anayasal haklarını kullanmalarının önemine vurgu yapan Çelik, Vali Gül’den siyasi söylemlerden kaçınarak halkın haklarını korumasını istedi.

İlgili Tweet’e buradan ulaşabilirsiniz.

Related Posts

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Özgür Özel’den ‘baklava kutusunda rüşvet’ açıklaması: Suça bulaşan cezalandırılsın

CHP yönetimindeki Manavgat Belediyesindeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan soruşturmada, Belediye Başkanı CHP’li Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in, baklava kutusu içerisinde 110 bin avro rüşveti C.C.’den aldığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tutumumuz nettir, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi oluruz” dedi.

Özgür Özel’den çarpıcı ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ itirafı: Kırgınlığım yok ama partililerin var!

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davayı değerlendiren CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı herhangi bir kırgınlığı olmadığını ancak partililerde bir kırgınlık olduğunu söyledi. Özel, davanın 8 Eylül’e ertelenmesine ilişkin olarak, “8 Eylül, 30 Haziran gibi olmayacak” dedi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.