İsrail: İslami Cihad üyesi bir kişiyi tehdit oluşturduğu için öldürdük

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi Üyesini Vurdu

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi mensubu olduğu iddia edilen bir bireyi, “tehdit oluşturduğu” gerekçesiyle vurarak öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, bir İslami Cihad Hareketi üyesinin vurulduğu ve kuzeye doğru ilerleyen bazı gruplara ateş açıldığı bildirildi.

Ateşkes Kararına Rağmen Saldırılar Devam Ediyor

Hamas ile yapılan ateşkes ve esir değişimi anlaşması çerçevesinde, İsrail’in saldırılarına son vermesi ve zorla yerinden edilen Filistinlilere Gazze’nin kuzeyine dönme izni vermesi gerekiyordu. Ancak, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin öldüğü belirtildi.

Related Posts

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Özgür Özel’den ‘baklava kutusunda rüşvet’ açıklaması: Suça bulaşan cezalandırılsın

CHP yönetimindeki Manavgat Belediyesindeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan soruşturmada, Belediye Başkanı CHP’li Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in, baklava kutusu içerisinde 110 bin avro rüşveti C.C.’den aldığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tutumumuz nettir, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi oluruz” dedi.

Özgür Özel’den çarpıcı ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ itirafı: Kırgınlığım yok ama partililerin var!

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davayı değerlendiren CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı herhangi bir kırgınlığı olmadığını ancak partililerde bir kırgınlık olduğunu söyledi. Özel, davanın 8 Eylül’e ertelenmesine ilişkin olarak, “8 Eylül, 30 Haziran gibi olmayacak” dedi.

Kene ile mücadele için bin keklik doğaya bırakıldı

Yozgat’ta 1000 kınalı keklik doğaya bırakıldı. Kınalı keklikler kene ile mücadelede kullanılacak.