Kaliforniya’da bir lisede bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Okul Saldırısında 1 Öğrenci Hayatını Kaybetti, 2 Öğrenci Yaralandı

Santa Ana Polis Departmanı sözcüsü Natalie Garcia, saldırının okul çıkış saatinde meydana geldiğini belirterek, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Olayın nedeni ve faili hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadığı bilgisini veren yetkililer, saldırı sonrasında okul çevresinde güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve öğrenci ile veliler arasında tedirginlik olduğunu bildirdi.

Santa Ana Polis Departmanı sözcüsü Garcia, saldırıda 1 öğrencinin hayatını kaybettiğini ve 2 öğrencinin yaralandığını belirtti. Lisede yaklaşık 3 bin öğrencinin kayıtlı olduğu bilgisini paylaşan Garcia, derslerin ve atletizm programlarının iptal edildiğini aktardı.

300 bin nüfuslu Santa Ana kenti, eyaletin Los Angeles kentine yaklaşık 50 kilometre güneydoğusunda konumlanmaktadır.

Related Posts

Bacadan beyaz duman çıktı: Vatikan yeni papa olarak ABD’li Robert Francis Prevost’u seçti

Katolik Kilisesi’nin yeni papasını seçmek için dün akşam başlayan oylamalarda, Sistine Şapeli’nin bacasından dördüncü tur sonunda beyaz duman yükseldi. Yeni papa ABD’li kardinal Robert Francis Prevost oldu. 14’üncü Leo adını alan Prevost, Latin Amerika ile güçlü bağları ve bölgede yürüttüğü misyonerlik faaliyetleriyle biliniyor.

Trump: Ukrayna ile nadir elementler anlaşması yürürlüğe girdi

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Ukrayna arasında nadir elementler anlaşmasının resmen imzalanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Kilitli kapıların ardındaki inanılmaz detaylar | O yemekler neden yasak? ‘Tatsız tuzsuz makarnalar, su gibi soslar…’

Dünyanın dört bir yanındaki Katolik kiliselerini temsil eden kardinaller, yeni papayı belirlemek için Vatikan’da toplandı. Kardinaller bu iş için inşa edilmiş özel bir misafirhanede kalıyor. Su içtikleri bardaktan attıkları çöpe kadar kontrol edilen kardinallerin bazı yemekleri yemeleri bile yasak. Peki bunun sebebi ne?

Boynundan yumurtlayan salyangoz ilk kez görüntülendi

Yeni Zelanda’ya özgü ve nesli tükenmekte olan Powelliphanta augusta salyangozunun yumurtlama süreci, araştırmacılar tarafından ilk kez kaydedildi. Bu nadir türün, yumurtalarını boynundan bıraktığı ve yıllık olarak yalnızca beş yumurta bıraktığı, sekiz yıl süren bir cinsel olgunlaşma sürecinin ardından üremeye başladığı belirtildi.

Bahçeli’den MHP’lilere ‘Özgür Özel’e geçmiş olsun’ deme yasağı

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin CHP’ye karşı tavrı sürüyor. Daha önce saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e ‘isim’ kullanmadan ‘geçmiş olsun’ diyen Bahçeli, bu kez MHP’lilere dikkat çeken bir talimat verdi.

Hesabı kapatılan İmamoğlu’nun ilk mesajını Özgür Özel paylaştı

CHP lideri Özgür Özel Ekrem İmamoğlu’nun mesajını #İmamoğluHerYerde hastagi ile paylaştı. İmamoğlu paylaşımında ‘Beni hapse de atsan, sosyal medya hesaplarımı da engellesen unuttuğun bir şey var; bu ülkede milyonlarca Ekrem var’ ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir