Karaman’da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Karaman’da Silahlı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Karaman’da, silahlı saldırıya maruz kalan bir birey hayatını kaybetti. Hacıcelal Mahallesi 673. Sokak’ta silahla vurulan 22 yaşındaki Ali Kepir yaralandı, saldırgan olay yerinden kaçtı. Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Ali Kepir’i Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Kepir kurtarılamadı. Polis, kaçan saldırganın kimliğini İ.C. (20) olarak belirledi.

Şüpheli, Morcalı köyünde düzenlenen operasyonla yakalandı ve İl Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifade işlemleri için teslim edildi.

Şans ve Ruh Burcunuzu Keşfedin!

Günün öne çıkan haberlerini takip etmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:

  • Vatandaşın en beğendiği siyasetçi kim? Son anket sonuçları CHP’li ismi zirveye taşıdı!
  • Ertuğrul Özkök’ten tarihi yorum: Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın ifadeye çağrılması ‘Muhteşem 15 Yıl’ın sonunu mu işaret ediyor?
  • Şehit ailelerinden MHP’ye siyah çelenk jesti, faturayı Emniyet Müdürü Mahmut Ay ödüyor!
  • Gazze’de rehine-tutuklu takası: Hamas, 4 İsrailli rehini Kızılhaç’a teslim etti!
  • Süleyman Soylu’nun Abdullah Öcalan’la ilgili açıklamaları eleştirilere neden oldu, Saadet Partisi İl Başkanı ifadeye çağrıldı.
  • Konya’da meydana gelen bina çökmesinde enkaz altında kalan bir kişinin cesedine ulaşıldı: Binanın alt katındaki balıkçı dükkânı kolon kestiği iddialarıyla gündemde, 4 kişi gözaltında!
  • Ayşe Barım üzerinden açılan “Gezi” soruşturması CHP’yi harekete geçirdi; Özgür Özel, konuyla ilgili heyet görevlendirdi.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Erdoğan ‘kutuplaştırmadan’ şikayet etti, muhalefeti hedef aldı: ‘Gözlerine bant çekmişler’

“2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni”nde konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi ile Türkiye’nin farklı bir lige yükseldiğini iddia etti.

Plastik kelepçeli infaz! Kan donduran vahşetin detayları ortaya çıktı

Sivas’ta evlerinde elleri plastik kelepçeyle bağlanıp, boğazları kesilerek öldürülen Umutcan ve Melisa Şimşek kardeşlerin babaları Uğur Şimşek’ten 2020 yılından beri haber alınamadığı ortaya çıktı.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif: Karşılık veriyoruz vereceğiz

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ülkesinin, Hindistan’ın saldırılarına karşılık verme hakkına sahip olduğunu ve “bu karşılığın verilmekte olduğunu” açıkladı. Şerif, “Hindistan’ın amaçlarına ulaşmasına izin verilmeyeceğini” bildirdi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara Fransa’ya gidiyor

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara’nın Avrupa’ya yapacağı ilk resmi ziyaret kapsamında yarın Paris’e gideceği bildirildi.

Avukatlarından Rümeysa Öztürk’ün sağlık durumuna ilişkin açıklama: ‘Astım krizi atakları ağırlaşıyor’

ABD’de, Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Tufts Üniversitesi doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk’ün avukatları, müvekkillerinin Vermont eyaletine naklinin geciktirilmemesini talep etti. Öztürk’ün avukatları yazılı açıklama yaparak, Rümeysa Öztürk’ün Vermont’a naklinin geciktirilmemesi için temyiz mahkemesine başvurulacağını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir