Kardeş kavgasında kan aktı

Nazilli’de Kardeşini Yaralayan Şahıs Tutuklandı

Nazilli’nin Yeni Sanayi Mahallesi’nde yaşanan olayda A.C.Ö isimli şahıs, kardeşi F.Ö. ile oto yıkamacıda henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.C.Ö, tabancayla ateş ederek kardeşini yaraladı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

İntikam Aldığı İddia Edildi
A.C.Ö’nün, 2022 yılında kardeşi ve yeğeni tarafından öldürüldüğü iddia edilen oğlunun intikamını almak istediği öne sürüldü.

Related Posts

Sosyal medya yayıncısı ‘Jrokez’, son yolculuğuna uğurlandı

Dalgakıran olaydan kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, “Dostlar bayağı halsiz ve bitkin uyandım. Sanırım hem Fenerbahçe hem yoğun yayın serisi yordu beni. Bugünlük izin istiyorum. Yarın iyi olursam inşallah bugünün acısını çıkarırız. Kusura bakmayın, yayını iptal ettiğim için. Görüşmek üzere” ifadelerini kullanmıştı

Derya Bedavacı Simav’da Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Simav’daki panayırda Derya Bedavacı, binlerce kişiye müzik dolu bir gece sundu.

Trump’tan arabuluculuğunu eleştirilere sert tepki: Onlar, sağduyusu, zekası, anlayışı olmayan ‘aptal’ insanlar!

Trump’tan arabuluculuğunu eleştirilere sert tepki: Onlar, sağduyusu, zekası, anlayışı olmayan ‘aptal’ insanlar!

TKP’den memurların iş bırakma eylemine destek

8’inci dönem toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetin verdiği zam teklifini protesto etmek üzere Memur-Sen, Kamu-Sen, Birleşik Kamu-İş ve KESK bugün iş bırakma kararı aldı. İşçilerin kararına TKP’den destek geldi.

Kaymakam Uçar, Köylülerle Gönül Sohbeti Yaptı

Bilecik’te Kaymakam Uçar, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek diyalog kurdu ve talepleri dinledi.

Yıllarca evinde sakladı! Karısı ölünce ‘hazine’yi ihbar etti, 8 kişi taşıyamadı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde yaşayan bir vatandaş, evinde bulunan yaklaşık 3 metre çapında ve 1 metre yüksekliğindeki dev pitosu koruyamayacağını belirterek Diyarbakır Müzesi’ne teslim etti. Müze ekipleri, özel ahşap sandık yaparak pitosu zarar vermeden taşıdı.