Kayseri’de Dar Alan Uygulaması

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Dar Alan Uygulaması Gerçekleştirdi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Dar Alan Uygulaması’ kapsamında toplamda 745 kişi incelendi.

Yapılan incelemelerde, Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, Yunus Timleri, Güven Timleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa operasyon düzenlendi. Bu operasyonda 32 umuma açık işyeri denetlendi ve aralarında 3 aranan şahsın da olduğu 745 kişi ve 142 araç sorgulandı. Uygulama sırasında toplamda 1 gram uyuşturucu madde bulunduran bir şahıs yakalanırken, 4 yoklama kaçağı şahsa da işlem yapıldı. Ayrıca, 1 ruhsatsız tüfek, 6 fişek ve 4 hacizli/yakalamalı araç da ele geçirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi. – KAYSERİ

Related Posts

AK Parti’li Büyükgümüş’ten Özel’e tepki: Erdoğan’a saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın açıklamasındaki ifadelerine tepki gösterdi.

Savaşta dönüm noktası! Zelenskiy: “Trump ile en verimli görüşmeyi yaptık”

Zelenskiy, gece paylaştığı geleneksel görüntülü mesajında, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda son bir hafta içerisindeki gelişmeleri değerlendirdi. ABD Başkanı Donald Trump ile dün telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini anımsatan Zelenskiy, “Bu muhtemelen tüm bu …

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Özgür Özel’den ‘baklava kutusunda rüşvet’ açıklaması: Suça bulaşan cezalandırılsın

CHP yönetimindeki Manavgat Belediyesindeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan soruşturmada, Belediye Başkanı CHP’li Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in, baklava kutusu içerisinde 110 bin avro rüşveti C.C.’den aldığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tutumumuz nettir, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi oluruz” dedi.