Mardin’de İki Yeni Futbol Sahası Yapımına Başlandı

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, iki yeni futbol sahasının yapımına başlandı.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, gençlerin spor altyapısını güçlendirmek ve profesyonel ile amatör futbol kulüplerine destek sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Artuklu ilçesi Hamzabey bölgesinde iki yeni futbol sahasının yapımına başlandı. Projeye göre bir saha doğal çim, diğer saha ise sentetik yüzeyli olacak.

Uluslararası standartlarda ve UEFA kriterlerine uygun inşa edilecek sahalar, gençlerin modern, güvenli ve sağlıklı alanlarda spor yapmasına imkan tanıyacak.

Modern altyapıya sahip sahalar, amatör ve profesyonel sporcuların yanı sıra turnuva ve organizasyonlara da ev sahipliği yapacak şekilde inşa edilecek. Yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. – MARDİN

Related Posts

İsrail Yemen’de Başkanlık Sarayı’nı bombaladı

Filistin’de uyguladığı soykırımı devam ettiren İsrail, bir yandan da çevre ülkelerine karşı saldırılaırını sürdürüyor. İsrail, geçtiğimiz gün Husiler’in Yemen tarafından fırlattığı füzelere karşılık bugün misilleme saldırısında bulundu. İsrail Hava …

Dünya bu anları konuşuyor! Romanya’daki canlı kura çekiminde şaibe iddiaları

Romanya Kupası play-off turu kura çekiminde yaşanan görüntüler tüm dünyada gündem oldu. İlk eşleşmenin belli olduğu kura çekimi sırasında, federasyon yetkilisinin hareketleri ‘canlı yayında şaibe’ yapıldığı şeklinde yorumlandı. Kurayı çeken Bodescu’nun 24 takımlık kaseye attığı son topu yeniden çektiği görüldü. Futbolseverler, bu kura çekimini ağır şekilde eleştirdi.

CHP Adayına Saldırı: 4 Tutuklama

CHP Urla İlçe Başkan Adayı Bahri Yalaz’a yönelik silahlı saldırıda 4 şüpheli tutuklandı.

MHP’li Bulut’tan DEM Parti’nin Komisyon’dan ‘özerklik’ istediğine ilişkin iddialara yanıt: Van Gölü canavarını da istediler!

MHP’li Bulut’tan DEM Parti’nin Komisyon’dan ‘özerklik’ istediğine ilişkin iddialara yanıt: Van Gölü canavarını da istediler!

Bursa orman yangını: Bir şüpheli gözaltına alındı

Bursa’da makilikte çıkıp, ormana sıçrayan yangınla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Ormanlarda maden arama hükümleri değişti

Orman Kanunu’nda ormanlarda maden aranmasına ilişkin 16’ncı maddedeki hükümler değiştirildi. Kanunun 16’ncı maddesi devlet ormanları içinde maden aranması ve işletilmesine ilişkin hükümleri kapsıyor.