Papa Leo ve BM Genel Sekreteri Guterres bir araya geldi

Papa 14. Leo, BM Genel Sekreteri ile Vatikan’da Bir Araya Geldi

Vatikan’dan yapılan açıklamaya göre, Papa 14. Leo, bugün sabah saatlerinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

Guterres’in Vatikan ziyareti sırasında ayrıca Vatikan Devlet Başkanı Kardinal Pietro Parolin ve Dışişleri Bakanı Monsenyör Paul Richard Gallagher ile de ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Vatikan’dan yapılan yazılı açıklamada, Guterres’in ziyaretinde BM’nin dünya barışına yönelik çabalarını desteklediği, BM’nin mevcut küresel krizlere yönelik çözümlerini ele aldığı ve yaklaşan zirveleri değerlendirdiği belirtildi. Ayrıca, belirli çatışma ve istikrarsızlık durumları da özel olarak ele alındı.

Related Posts

Sel felaketinde 67 kişi hayatını kaybetti

Güney Afrika’nın doğusunda etkili olan şiddetli yağışlar ve kar fırtınası, büyük bir sel felaketine yol açtı. Üç gündür devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle en az 67 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Adres Karabük: Mezuniyet görüntüleri gündem oldu!

Karabük Üniversitesi’nin mezuniyet töreninden paylaşılan görüntülerde, mezun olan öğrencilerin büyük bölümünün Afrika kökenli öğrencilerden oluşması dikkat çekerken görüntüler de sosyal medyada gündem oldu.

Özel, Gaziosmanpaşa için konuştu: Buradaki en kötü, en yanlış işi Erdoğan yapmıştır

CHP lideri Özgür Özel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüştüklerini duyurdu. Hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için taziye ziyaretlerinin hala sürdüğünü belirten Özel, tüm siyasi partilerden de destek mesajı ve telefonu aldıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Silivri’de

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Silivri’de

Duş alırken ölümden döndü: Tüm camlar üzerime yağdı

Antalya’da yaşanan olay, adeta bir kâbusa dönüştü. Emekli akademisyen Doç. Dr. Kemal Koçak, evinin banyosunda duş aldığı sırada duşa kabinin camlarının bir anda patlaması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Talihsiz olay sonrası hastaneye kaldırılan Koçak’a, sağ eline tam 20 dikiş atıldı.

İstanbul’daki 6.2 depremi sonrası emlakçılara dev ceza!

Ticaret Bakanlığı, 23 Nisan’da Marmara Denizi’nde meydana gelen 6,2’lik depremin ardından, fırsatçılık niteliğinde fiyat artışı yaptığı tespit edilen 108 emlak işletmesine toplamda 27 milyon lira ceza kesti.