Şehit çocuğuna polisten sürpriz: Kortej eşliğinde okula bıraktılar

Samsun’da şehit polis memuru Atakan Arslan’ın kızı Eylül Asel’e, yarıyıl tatilinin ilk gününde babasının meslektaşları sürpriz yaptı. Polis ekipleri, evinden aldıkları Eylül Asel’i kortej eşliğinde okuluna götürdü.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri, 2020 yılında Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kimlik kontrolü sırasında vurularak şehit edilen polis memuru Atakan Arslan’ın kızı Eylül Asel’e 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde sürpriz yaptı.

KORTEJ EŞLİĞİNDE OKULA GÖTÜRÜLDÜ

Kortej eşliğinde evinden alınan 2’nci sınıf öğrencisi Eylül Asel, öğrenim gördüğü okuluna götürüldü. Eylül Asel, büyük sevinç yaşadı. İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri, “Şehidimiz Polis Memuru Atakan Arslan’ın emaneti Eylül Asel kızımızı 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminin ilk gününde, yunus ekiplerimizle evinden alınarak kortej eşliğinde öğrenim gördüğü okuluna bıraktık.

Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ayrıca 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz” notuyla paylaştı.

Related Posts

Orta Doğu’da endişelendiren gelişmeler: İsrail, İran, Suriye üçgeninde neler oluyor?

Orta Doğu’da gerilim her geçen gün tırmanırken, bölgedeki aktörler arasındaki hassas denge giderek kırılgan bir hal alıyor. Son gelen haberler, İran’ın ABD askeri üslerine karşı olası bir saldırı hazırlığında olduğunu ortaya koyuyor. New York Times …

Sağlık emekçilerinden yönetmelik tepkisi

Sağlık emekçileri, “Eziyet Yönetmeliği” olarak nitelendirdikleri düzenlemeyle maaşlarının kesintiye uğradığını belirterek Ankara’da eylem yaptı. “Sağlık bir haktır, pazarlık konusu yapılamaz” diyen emekçiler, yönetmeliğin geri çekilmesini, insani ve kamusal bir sağlık sistemi talep etti.

Haliç Köprüsü’nde metrobüs kazası

Haliç Köprüsü üzerinde metrobüs kaza yaptı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, trafik akışı olumsuz etkilendi. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Canlı yayında ‘Nasrettin Hoca’yı’ öldürdüğünü itiraf etti: Aylar sonra ceset parçalarına ulaşıldı

Konya’da düğünlerde ve çeşitli etkinliklerde kostüm giyerek temsili Nasreddin Hoca’yı canlandıran ve 1 Nisan’dan itibaren kayıp olan Mehmet Tural’ın, öldürüldüğü ortaya çıktı.

Netanyahu’dan Hamaney’e suikast gündemiyle ilgili açıklama: ‘İsrail yapması gereken şeyi yapıyor’

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran’ın ruhani lideri Hamaney’in hedef alınmasıyla ilgili bir soruya “İsrail yapması gereken şeyi yapıyor” yanıtını verdi. Netanyahu, bu durumun çatışmayı artırmayıp aksine sona erdireceğini iddia etti.

Bolu’da tatilcilerin uğrak yerinde ‘mangal’ yasağı

Bolu’da yaz aylarında vatandaşların serin tatil rotaları arasında yer alan Abant Gölü Milli Parkı’nda mangal yakmak yasaklandı.