Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Sosyal medya paylaşımı için tünelde araçları durdurmuştu: Karar verildi

İzmir'de sosyal medya hesabı için tünelde dans ederek araçları durduran 27 yaşındaki kadının serbest bırakılmasına karar verildi.

İzmir Konak’ta Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokan Kadın Gözaltına Alındı

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan tünelden geçen ve araç trafiğine hizmet veren yol, son günlerde olaylı bir şekilde gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde tünelde dans edip, araçları durdurmaya çalışan bir kadının görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Olay sonrasında Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Dans eden kadının kimliğini belirleyen ekipler, Alara K. isimli genç kadını trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle dün gözaltına aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Alara K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, Alara K.’nin daha önceden ‘Hayasızca Hareket’ ve ‘Yağma’ suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi.