GGC’nin “Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri” sahiplerini buldu

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması Ödülleri Sahiplerini Açıkladı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması”nın 38. yılında ödüller sahiplerini buldu.

Diyarbakır Vali Vekili Murat Yıldız, törende gazetecilerin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşımı sağlayan basın emekçilerinin önemine dikkat çekti.

GGC Başkanı Felat Bozarslan, basın meslek değerlerini savunduklarını belirterek, cemiyetin kentin ve bölgenin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti. Bozarslan ayrıca, dünyanın çeşitli bölgelerinde görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın mensuplarını rahmetle andıklarını söyledi.

Törende farklı kategorilerde dereceye giren gazetecilere ödüller verilirken, Anadolu Ajansı üç farklı dalda ödül kazandı. Rıdvan Korkulutaş’ın bir haberi fotoğrafladığı an ve Bestami Bodruk’un çektiği bir fotoğraf birincilik ödülü aldı. Ayrıca, Aziz Aslan’ın bir haberi de mansiyon ödülüne layık görüldü.

Törene, çeşitli siyasi parti temsilcileri, üniversite rektörleri ve diğer kamu kurumlarından yetkililer ile gazetecilerin katıldığı belirtildi.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Erdoğan ‘kutuplaştırmadan’ şikayet etti, muhalefeti hedef aldı: ‘Gözlerine bant çekmişler’

“2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni”nde konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi ile Türkiye’nin farklı bir lige yükseldiğini iddia etti.

Plastik kelepçeli infaz! Kan donduran vahşetin detayları ortaya çıktı

Sivas’ta evlerinde elleri plastik kelepçeyle bağlanıp, boğazları kesilerek öldürülen Umutcan ve Melisa Şimşek kardeşlerin babaları Uğur Şimşek’ten 2020 yılından beri haber alınamadığı ortaya çıktı.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif: Karşılık veriyoruz vereceğiz

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ülkesinin, Hindistan’ın saldırılarına karşılık verme hakkına sahip olduğunu ve “bu karşılığın verilmekte olduğunu” açıkladı. Şerif, “Hindistan’ın amaçlarına ulaşmasına izin verilmeyeceğini” bildirdi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara Fransa’ya gidiyor

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara’nın Avrupa’ya yapacağı ilk resmi ziyaret kapsamında yarın Paris’e gideceği bildirildi.

Avukatlarından Rümeysa Öztürk’ün sağlık durumuna ilişkin açıklama: ‘Astım krizi atakları ağırlaşıyor’

ABD’de, Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Tufts Üniversitesi doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk’ün avukatları, müvekkillerinin Vermont eyaletine naklinin geciktirilmemesini talep etti. Öztürk’ün avukatları yazılı açıklama yaparak, Rümeysa Öztürk’ün Vermont’a naklinin geciktirilmemesi için temyiz mahkemesine başvurulacağını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir